De vingerafdrukken van god

Een sprankelende, tragikomische roman over de onbeholpenheid van veertigers die met de dagelijkse banaliteit moeten leren omgaan. Over een huwelijk dat de waarheid niet schuwt en met waardige zelfspot uit de eigen as herrijst. Een liefdesroman met een donker randje.

Sorry dat ik leef!

Grappige en tedere adolescentenroman over een niet alledaagse familie. Genomineerd voor de ‘Boekenleeuw 2009’. De zestienjarige Mathilde en haar drie jaar jongere, vroegwijze zus Marie balanceren tussen veilig kind-zijn en het verlangen naar volwassenheid. Eigenzinnig zoeken ze hun eigen weg.

Vingerwijzing

Debuut van Jan Keppens. Een subtiel spel van waan en werkelijkheid. Deze psychologisch sterk uitgediepte roman verleent druppelsgewijs toegang tot de bizarre wereld van een vereenzaamd individu. Op de achtergrond kijkt een cynische psychiater toe.

Dagboek van een bobo

Filmscenario geschreven in opdracht van VTM voor de reeks ‘Faits divers’. Een man van rijpere leeftijd probeert zichzelf weer samen te rapen na de dood van zijn dochter. Hij ontmoet een jonge celliste die op dool is en ontfermt zich over haar.